Eenvoudig te bereiken

Binnen twee uur vliegen op plaats van bestemming vanuit zowel Nederland als Belgie.

Als men kiest voor een rit met de auto, dan beschikken wij over routes en eventuele slaapplaatsen, de afstand vanuit Zeeuws Vlaanderen (Terneuzen) bedraagt 2000 km.
Indien u een auto huurt op het vliegveld van Murcia of Alicante kunt u met behulp van onderstaande routebeschrijvingen de weg vinden naar Lomas de Campoamor.
Routebeschrijving vanuit Murcia
Routebeschrijving vanuit Alicante

Men kan kiezen uit verschillende vliegmaatschappijen:
Schiphol -Alicante - Transavia
Brussel -Alicante -Jetair.
Charlerloi -Alicante -Ryanair ( zeer goedkoop)
Oostende -Alicante -Jetair
Eindhoven-Alicante -Ryanair ( zeer goedkoop)

In de zomermaanden kan men soms vliegen vanuit Brussel naar San Savier Murcia. de afstand naar ons appartement is dan maar 20 km, het is een klein vliegveld en overzichtelijk en men kan er ook een auto huren. Voor het huren van een auto kan men terecht op de site:
www.Alicante.goedkope-autoverhuur.com
Vlieg je vanuit schiphol en bedenk je je ineens dat je nog een parkeerplek moet reserveren ergens rondom Schiphol. En daar komt nog eens bij dat het niet te veel geld mag kosten. Regel dit dan snel en makkelijk via http://parkerenluchthavenschiphol.nl. Op Parkeren Luchthaven Schiphol vergelijk je snel en gemakkelijk alle parkeeraanbieders rondom Schiphol met elkaar om zo de goedkoopste uit te zoeken die aan jou wensen voldoet!