Vele mensen hebben al mogen genieten van ons appartement. Hierbij een greep uit de reacties die we hebben gekregen. Wilt U ook een reactie of een beoordeling geven? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wij hebben heerlijk overwinterd op campoamor. Heerlijk om het koude nederland even in te ruilen voor het warme Spanje.

Familie Peters / 17-02-2010

in NL GVB gehaald en lekker golfvakantie gehad op campoamore. Aanrader!! Bedankt voor het gebruiken van jullie fijne appartment. Groeten Albert en Jannie

Albert en Jannie/ 08-03-2011

Geweldig mooi appartement voorzien van alle luxe! Wij komen er al een aantal jaren met erg veel plezier!

Rens / 08-03-2011

Uitstekend en mooi appartement, prima ingericht en met een ruim terras op de zon! We hebben genoten en komen graag weer terug!

Theo en Anja / 29-01-2013

Na een bezoek aan Madrid zijn we met de trein richting Alicante gegaan. Vervolgens hebben we daar een auto gehuurd en naar Lomas de Campoamor gereden. Ideaal om na een steden trip heerlijk te relaxen aan het strand. Het centrum direct naast het park is ons ook erg goed bevallen. Je kunt erg goed eten bij de verschillende restaurantjes en de barretjes zorgen voor een leuke sfeer. De volgende keer bezoeken we eerst Valencia en gaan vervolgens nog een weekje naar jullie appartement! Toppunt van genieten!

Giel / 15-10-2014

Dat was genieten in jullie mooie appartement! Gezellig ingericht en van alle luxe voorzien. Op de ligstoelen lekker van de zon genoten op het ruime balkon, buiten eten, super! De sinaasappelbomen en citroenbomen om de hoek ;) en alle amandelbomen stonden in bloei, prachtig!

Arnold en Marian / 08-03-2012

Hebben geweldig genoten van jullie luxieus appartement met prima bedden! We hebben heerlijk gegolfd in een prachtige omgeving en zijn heerlijk uit eten geweest.

Fam. Vercauteren / 07-02-2012