Lomas de Campoamor

Lomas de Campoamor is een uitzonderlijk project dat is uitgebouwd rond een sublieme 18-holes golfcourse met een niet te evenaren zicht over de Middellandse Zee.
Rond deze frisgroene oase slingeren zich als en parelsnoer de exclusieve villa’s en verleidelijke appartementen van het ressort. Op het ressort bevindt zich een luxueus clubhuis met een stijlvolle bar en restaurant. De grasmat van de golf is van topkwaliteit afgewisseld met goed onderhouden beplanting en geselecteerde soorten uit de mediterrane.

De netheid van het terrein maken dat een partijtje golf een ware uitdaging is, in een van de mooiste streken van de Costa Blanca. Zeker ook als u niet golft is Lomas de Campoamor een geweldige vakantieplek, want verder beschikt het park over meerdere sportaccomodaties zoals tennisbanen, squashbanen, voetbalvelden, fitnessruimtes en diverse zwembaden. Wandelen, fietsen, winkelen en een terrasje pakken behoren zeker ook tot de mogelijkheden.

Het domein is 700 ha groot en er is permanente bewaking aanwezig
Het park ligt 3 kilometer van de Middellandse Zee en 100 meter boven de zeespiegel.

Royal Golf de Campoamor
Na een vlucht van ongeveer 2 uur en 15 minuten naar de luchthaven Murcia (San Javier) of Alicante vanuit Brussel, Oostende, Schiphol of Weeze, bereikt U het exclusieve park Lomas de Campoamor met zijn bijzondere golfbaan "Royal Golf de Campoamor". De golfbaan telt 18 holes in een prachtige omgeving. Het clubhuis is zeer luxueus en heeft een prachtig terras met geweldig uitzicht over de golf. Op de baan bevinden zich verschillende palmbomen en cipressen. Direct naast de baan bevinden zich de sinaasappelen, citroenen en mandarijnen boomgaarden.

Wilt U eens gebruik maken van een andere golfbaan dan kan dit want bijna naast de deur bevinden zich nog 2 banen namelijk Las Ramblas en Villa Martin. Ook is er nog een nieuwe baan in aanleg nl: La Finca en richting Murcia vindt U Mosa Trajectum , waaraan Johan Cruijf zijn naam heeft verbonden en er sportschool wil oprichten.

De prijzen van de banen varieren van € 50,- tot € 75,- Wilt men heel exclusief golfen dan gaat men naar La Manga Golfresort dat ligt aan de zuidzijde van La Manga en Mar Menor hier betaald men € 170,--